Skigard full montering pris

STÅLTRÅD OG IMPREGNERT STAUR + skruer

pris – 400 kr/m

Metal i stein -50 kr

ende/hjØrne – 150 kr

Priser er ekskl mva

VIER, STÅLTRÅD OG IMPREGNERT /gran /einar /STAUR

pris -520 kr/m

Metal i stein -50 kr

ende/hjØrne – 200 kr

 Priser er ekskl mva

Standard høyde er 110 cm, ved kundens behov dette kan økes eller reduseres.

Staurene produseres av valgt furu tre, som er 4-6 cm diameter. Det tas ut trebark fra staurene, til at de skal se ut naturlig som mulig, etter på de er tørket ut, og endelig de er impregnert i vakuum med Tanalith. Vakuum klasse no. 4. Staurene bygges med en avstand på 70-80 cm. avhengig av landoverflaten og område.

Vi velger sakte voksende gran tre. Det benyttes 3m lange tverrstenger. Splitter stokkene i 4 deler med en spesiell maskin slik at detaljene forblir autentiske.

Vi bruker spesielle metaller, vi borer dem og legger i dem stauren. Da mister ikke skigard stabilitet på steder der stauren ikke går ned i bakken.

Vi bruker treblåsere og galvanisert tråd til utendørs bruk.

Ved montering av skigard lar vi plass mellom tverrstengene slik at snøen får plass til å skli gjennom gapet. Dette reduserer snøtrykket på gjerdet. Staurene bygges med en avstand på 70-80 cm. Avhengig av landoverflaten og område. Tverrstengene festes på den måten kunden velger.

Kunden bør rengjøre linjene der skigard skal stå før montørene kommer. Fjern busker og trær, dersom gresset er høyt fjern den også, og dersom kunden ønsker det, kan vi utføre disse forberedelse arbeidene for kunden mot en ekstra kostnad.

Lage søylene i hjørnene slik at skiltene hvor gjerdet skal stå er godt synlige ved ankomst.